Zondag 17 september was de voorronde van de meerkampen in afdeling west. Om kwart over acht vertrokken we met twee Auto’s naar Gouda. We waren daar met 8 spelers: Sander, Thimo, Hidde, Joël, Deen, Collin, Gadder en Matthias. Julian en Jonne waren al geplaatst voor de volgende ronde omdat zij eerder een B licentie hadden gehaald. Julian was wel mee als supporter. Ben en Tonnie waren als coaches mee. Ze haalden het beste naar boven bij alle spelers. Er heerste een sportieve sfeer en iedereen heeft gestreden voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Joël en Hidde slaagden er helaas niet in om de volgende ronde te halen. De andere zes spelers wel: Sander (1e in zijn poule bij de junioren), Thimo (2e in zijn poule bij de junioren), Deen (2e in zijn poule bij de pupillen), Colin (3e in zijn poule bij de kadetten), Gadder (4e in zijn poule bij de kadetten) en Matthias (1e in zijn poule bij de welpen).

Zij gaan acht oktober de afdelingsfinale van de meerkampen spelen in leiden. Ook Jonne Julian en Evelyn zullen dan in actie komen.
Een geslaagde dag, we waren rond vieren terug in Gorinchem.