Op zondag 24 september was er een ranglijsten toernooi in Maasbracht. Met drie auto’s vertrokken we naar Maasbracht. Van TTC Gorkum waren Sander (junioren), Hidde (junioren), Joël (junioren), Colin (kadetten), Gadder (kadetten), Deen (pupillen) en Matthias (welpen) van de partij. Ben was erbij als coach. Alle spelers van Gorkum wisten één of meerdere partijen in hun poule te winnen. Matthias (2e in zijn poule) en Deen (1e in zijn poule) slaagden er in door de poule heen te komen en zich dus te plaatsen voor de halve finale. Matthias verloor helaas zijn halve finale met 3-1. Een mooie prestatie aangezien het z’n eerste ranglijsten toernooi was. Deen z’n halve finale was een ware thriller waarbij hij in de vijfde game zijn tegenstander met 15-13 wist te verslaan. In de finale was hij super scherp en wist z’n tegenstander met 3-0 te verslaan. Dit betekent een B licentie voor Deen! Een super prestatie!
Het was een geslaagde dag.