Afgelopen zaterdag was het Elar toernooi in Meerkerk. Dit jaar deden namens Gorkum de volgende spelers mee: Wilco(1e klasse senioren), Sander(3e klasse senioren), Jonne(3e klasse senioren), Hidde(1e klasse jeugd), Julian (1e klasse jeugd), Deen(1e klasse jeugd), Colin(1e klasse jeugd) Joël(1e klasse jeugd), Matthias(1e klasse jeugd), Gadder (2e klasse jeugd), Wessel( 3eklasse jeugd), Evelyn(3e klasse jeugd) en Sander(3e klasse jeugd).

Na een lange en leuke dag waren veel spelers van Gorkum in de prijzen gevallen: Sander werd eerste in de 3e klasse senioren door Jonne in de finale te verslaan Jonne werd dus tweede, Julian werd net als vorig jaar eerste in de 1e klasse jeugd, Hidde werd derde in de 1e klasse jeugd, Gadder werd eerste in de 2e klasse jeugd en Wessel werd 3e in de 3e klasse jeugd.

Bedankt weer voor de rij ouders!!