Beste Leden,

Sinds kort is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Dit betreft een tool waarbij wij als leden de vereniging gratis kunnen gaan sponsoren. Hoe gaat dit nu in zijn werk?

Via de website www.ttcgorkum.nl kan je bij het kopje Sponsors kiezen voor SponsorKliks.
Wanneer je op het icoontje van SponsorKliks drukt, kom je in een nieuw scherm. Op het nieuwe scherm kan je nadien een keuze maken bij welke website je wat wilt gaan bestellen.

Van elke bestelling ontvangt de vereniging een % commissie. Het maakt voor degene die de bestelling doet in prijs niet uit of hij dat rechtstreeks doet of via deze weg.

Voorbeeld
Je hebt zin in een pizza. Je gaat naar de website van Thuisbezorgd en bestelt een pizza bij Domino’s voor € 10. Nu kan je via de website van de vereniging via de button SponsorKliks ook bij Thuisbezorgd uitkomen. De desbetreffende pizza kost je nog steeds € 10 maar via SponsorKliks ontvangt de vereniging extra inkomsten. Bij Thuisbezorgd is dat € 1 per bestelling.

Op deze manier genereer je als lid extra inkomsten voor de vereniging zonder dat je daar zelf extra veel moeite voor hoeft te doen. Een mooie win-win situatie.

NB! Geef het ook door aan familie en kennissen.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij Koert en Paul.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur