Het is de heren van het 1e van TTC Gorkum gelukt om na één seizoen weer terug te keren naar de Hoofdklasse. Mede door blessureleed ging het afgelopen seizoen in de eindfase alsnog mis voor de mannen.

Doordat het team in het begin nog niet compleet was, ging de start niet naar wens. Tegen concurrent NTTC uit Nieuwerkerk a/d IJssel werd de eerste wedstrijd met 7-3 verloren. Thuis tegen TaLaNi uit Nieuwpoort werd de zeperd recht getrokken en de bezoekers gingen met een 7-3 nederlaag huiswaarts. Nadien werden de zeges aaneen geregen. Werd het in Numansdorp nog 7-3, Papendrecht en Barendrecht mochten beide maar 1 punt bijschrijven. Zo was na de eerste helft het gat weer gedicht en nam TTC Gorkum de leiding over van NTTC.

Ondanks dat concurrent NTTC in het 2e helft van het seizoen meer punten ging behalen in vergelijking met de 1e helft, kwam de koppositie van de gorkummers niet meer in gevaar. TTC Gorkum bleef winnen en in het onderlinge treffen met elkaar werd het 5-5. In de laatste wedstrijd tegen Numansdorp hadden de Gorkummers voldoende aan een 7-3 overwinning om het kampioenschap veilig te stellen. Ondanks de afwezige kopman Colin Baldé (ziek), werd dit doel behaald en konden de bloemen in ontvangst worden genomen.

Eindstand na 10 gespeelde wedstrijden:

1- TTC Gorkum 10-68

2- NTTC 10-62

3- TaLaNi 10-47

4- Tavenu 10-47

5- Taveba 9-35

6- Papendrecht 9-31

Van links naar rechts (invaller) Koert van der Wal, Maarten Mans en Menno van der Wal