Vandaag, 3 december, werden de kwartfinales van de meerkampen gespeeld. Vanuit Gorkum waren er drie spelers geplaatst. Sander Ottolander (welp) was geplaatst. Dat was onverwacht en een leuke verrassing voor hem: hij had tot nog toe geen meerkamp gespeeld. Hij heeft genoten en het beste van zijn spel laten zien. Hij is laatste geworden in zijn poule. Joel heeft Sander gecoacht. De welpen speelden vandaag in Nijmegen.

Deen Rombouts (pupil) speelde in Arnhem: in een zware poule wist hij heel goed de tweede plaats te bereiken en is dus door naar de halve finale meerkampen in februari. Deen liet zich van zijn beste kant zien en hoort nu bij de laatste 24 pupillen. Deen werd gecoacht door Mark.

Matthias (welp) kon maar moeilijk in zijn spel komen. Hij won er twee en verloor er twee. Hij was voor plaatsing afhankelijk van de laatste partij tussen twee poulegenoten. Deze partij viel in het voordeel van Matthias uit waardoor hij ook mag kampen tegen de beste 24 op de halve finale in februari. Matthias werd gecoacht door Ben.

Deen en Matthias: op naar de halve finale!

Jan-Willem Scheurwater, jeugdcommissie