Het competitie seizoen zit er weer op. Team 1 met Sander Jonne, Thimo en Hidde eindigde dit seizoen op 4e plaats in landelijk C. Een prima resultaat aangezien dit hun eerste seizoen was in landelijk C. Hun coach Mark heeft geholpen om het beste in hen los te maken. Bedankt daarvoor Mark!
Thimo zal volgend seizoen geen competitie spelen in verband met school. Thimo, bedankt voor je inzet voor de club en het team.

Team 2 speelde een super seizoen in de tweede klasse. Het team bestaande uit Julian, Colin, Deen en Joël wist kampioen te worden. In een spannende ontknoping werden ze op grond van onderling resultaat kampioen. Wat de prestatie nog mooier maakt, is het feit dat het team voor de derde keer achter elkaar promoveert.

Vlnr:  Julian, Deen, Joël en Colin

Team 3 bestaande uit Gadder, Wessel en Tim speelden ook een leuk seizoen en eindigde als 4e in 4e klasse. Volgend seizoen zal dit team versterkt worden met Matthias.

Team 3: vlnr: Wessel, Gadder, Tim

Gadder in actie

Team 4, dat dit seizoen uitkwam in de pupillen C, bestond uit Matthias, Sander en Vico. Zij werden tweede in de competitie. Een knap resultaat omdat ze vaak met z’n tweeën gespeeld hebben. Vico heeft besloten om te stoppen met competitie spelen en zal volgend seizoen geen lid meer zijn. Volgend seizoen zal dit team met drie nieuwe spelers versterkt worden en bestaat het team uit Sander, Evelyn, Finn en Rinske.

Vlnr: Matthias, Sander en Vico

Alle ouders en leden van de jeugdcommissie weer bedankt voor het rijden, bardiensten en zaalwachten en de coaching!

Tot volgend jaar!