Afgelopen weekend waren het B jeugdranglijsten toernooi en jeugdranglijsten toernooi in Assen.
Eerst was het de beurt aan Jonne (B-junior), Julian (B-kadet) en Deen (B-pupil). Jonne had wederom een pittige poule en had het zwaar. Hij speelde een spannende wedstrijd, die hij met 12-10 in de vijfde set net verloor van de nummer 1 geplaatste uit z’n poule. Ook Julian had een zware poule en wist niet tot winst te komen. Deen won 2 wedstrijden in zijn poule.

Helaas was de rest van zijn poule te sterk voor hem, dus ging hij niet door naar het hoofd toernooi. Mark was er weer bij om te coachen. Bedankt daarvoor Mark! Ook de vader van Julian bedankt voor het rijden.

Vervolgens was het de beurt aan Joël (junior) en Matthias (welp). Joël wist in zijn poule geen potten te breken. Matthias daarentegen won bij de welpen in zijn poule alles. In de halve finale won hij met 3-1. Dus mocht hij de finale spelen, waarin hij tegen een speler speelde waarvan hij in de poule met 3-2 won. Nu lukte het Matthias het spel te blijven domineren en won met 3-0. Dit betekent dat Matthias een A licentie heeft gehaald. Een super resultaat! Matthias van harte gefeliciteerd!
Ben, bedankt voor het coachen!