Op vrijdag 29‬ en ‪zaterdag 30 december‬ vonden de tt4you senioren trainingsdagen plaats. Corry de Heus, Wim de Geest en Natali Martens deden vanuit Gorkum mee. Trainers: Aad Kwakkelstein, Sanne de Hoop, Jochem de Hoop en Jacintha de Hoop. Meerbal training: Ben de Hoop

Op de eerste dag werd op 12 tafels o.a. getraind op het plaatsen van de bal horizontaal/verticaal, kort / lang en plaatsen op het wisselpunt. De opslag; lang, kort en halflang. En het retourneren van de bal. Ook het voetenwerk werd meegenomen. Na elke oefening werd van tegenstander gewisseld, zodat je tegen veel verschillende mensen moest trainen. Op de tweede dag werd o.a. getraind op tempowisselingen actief/passief binnen de verschillende plaatsoefeningen. Ook werd er wedstrijdgericht getraind hoe je je eigen spelsysteem blijft spelen.


Corry, Wim en Natali zijn klaar voor het nieuwe competitie seizoen!

Natali Martens