Zaterdag 6 januari was het Taverzo open jeugdtoernooi in Zoetermeer. Namens Gorkum deden Jonne(klasse A) Julian (klasse C), Deen (klasse C), Joël(klasse D) , Colin (klasse D), Gadder (klasse D) en Matthias (klasse D) mee.
Jonne had in de A klasse een lastige poule omdat hij eigenlijk in de B klasse was ingedeeld maar wegens te weinig deelnemers waren klasse A en B samengevoegd. Maar Jonne wist goed te presteren en voor een paar mooie en knappe overwinningen te zorgen helaas verloor hij de laatste wedstrijd in zijn poule die cruciaal was. Hierdoor ging hij niet door naar het hoofdtoernooi. In het troost toernooi verloor hij helaas zijn kwartfinale.
In de C klasse waar Julian en Deen in speelde zaten ze ook bij elkaar in de poule. Hier wisten Julian en Deen 1e en 2e te worden. Julian wist de onderlingen confrontatie te winnen. In de kwartfinale wist Deen niet tot winst te komen. Julian had, omdat hij eerste werd in zijn poule een buy voor de kwartfinale. In de halve finale wist hij te winnen dus kon hij zich opmaken voor de finale. Hierin werd hij helaas in vijven verslagen. Maar wel een mooie tweede plek dus.
In de D klasse poule A speelde Joël en Colin. Joël wist zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi en Colin die veel wedstrijden net niet won, ging naar het troosttoernooi. De onderlinge confrontatie tussen de teamgenoten werd gewonnen door Joël.
In de B poule van klasse D wist Gadder zich te plaatsen voor het hoofd toernooi. Matthias wist niet tot winst te komen. Wel kwam hij meerdere keren dichtbij. Gadder won dus in poule ook van Matthias. Opvallend is dat alle wedstrijden tussen de Gorkum spelers in vijven gingen.
In het hoofdtoernooi van klasse D wist Joël zijn kwartfinale te winnen. Gadder lukte dat helaas niet. In de halve finale lukte het Joël ook niet om te winnen. In het troosttoernooi verloor Matthias ook zijn laatste wedstrijd. Colin daarentegen denderde door naar de finale hierin wist hij in een ware thriller met 13-11 in de vijfde te winnen. Een geslaagde dag met mooie resultaten!