In Assen streden afgelopen weekend de beste 24 van Nederland in elke leeftijdscategorie om een plaats in de meerkampen finale. Namens Gorkum deden Deen en Matthias mee. Matthias speelde bij de welpen en werd gecoacht door Ben en Jochem.

Deen werd gecoacht door Mark en speelde bij de pupillen. Ze zaten allebei in een moeilijke poule met twee landelijke spelers. Deen wist op de twee landelijke spelers na alles te winnen en hierdoor is hij door naar de meerkampen finale! Een fantastisch resultaat! Hierdoor heeft hij ook zijn A licentie gekregen en dat is al helemaal knap aangezien hij dit (school)jaar nog begon zonder licentie. In 1 jaar dus zijn B en A licentie.
Matthias verloor helaas een wedstrijd te veel en is dus niet door.
Deen veel succes bij de meerkamp finale in juni!
De coaches weer bedankt!