Beste leden,

Onderstaand bericht ontvingen we gisteren van de NTTB! Een erg leuke erkenning van alle ledenwerf-inspanningen!

 

Beste voorzitter en secretaris,

Gefeliciteerd! Jouw vereniging is genomineerd in één of meerdere categorieën in de ledenwerfwedstrijd! Uitleg over de ledenwerfwedstrijd, de categorieën en alle genomineerden is te lezen in dit nieuwsbericht. Tijdens het verenigingscongres op 3 maart wordt de winnaar in deze en de overige categorieën bekend gemaakt. We hopen dat jij of een andere vertegenwoordiger aanwezig bent op het verenigingscongres om, mochten jullie winnen, de oorkonde in ontvangst te nemen. Omdat jouw vereniging genomineerd is bieden we je 5 gratis toegangskaarten voor het NK aan. Er mag zelf gekozen worden wie er van de vereniging gebruik maken van deze kaarten. Graag ontvang ik uiterlijk 22 februari de namen + e-mail adressen van de leden die gebruik gaan maken van de kaarten, zodat we de toegangskaarten digitaal toe kunnen sturen.

We hopen natuurlijk dat je naar het gehele verenigingscongres komt. Maar wil of kan je niet de hele dag bij het verenigingscongres aanwezig zijn en alleen de prijsuitreiking meemaken, laat dat aan ons weten door te reageren op deze e-mail. In dat geval zal je zelf in het bezit moeten zijn van een toegangsbewijs tot het NK. De prijsuitreiking van de ledenwerfwedstrijd is van ongeveer 14:15 uur tot en met 15.00 uur.

We hopen je te mogen verwelkomen tijdens het verenigingscongres in Zwolle. Meer informatie over het verenigingscongres vind je hier en inschrijven kan via deze link. Mocht je nog vragen hebben over de ledenwerfwedstrijd of het verenigingscongres dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Marthijn van der Wal

Coördinator Sportparticipatie