Zaterdag 21 april was de laatste speelronde van de jeugdcompetitie. Team 3 moest twee wedstrijden spelen omdat er nog een wedstrijd moest worden ingehaald. Zij wisten van te voren dat er kansen waren op het kampioenschap. De eerste wedstrijd werd met 8-2 gewonnnen. Na een telefoontje met de concurrenten wisten ze dat er in de tweede wedstrijd met minimaal 7-3 moest worden gewonnen om kampioen te worden. Uiteindelijk won team 3 met 9-1, dus zijn ze kampioen geworden in de derde klasse! Een mooie prestatie van Wessel, Gadder, Matthias en Tim.

Team 1, dat dit seizoen opnieuw in landelijk C uitkwam, slaagde er net niet in om de play offs van hun poule te bereiken. Dus moesten ze de play downs spelen. In de play down poule werd het team wel 1e. Een prima resultaat voor Jonne, Sander en Hidde.  Natuurlijk willen we  Mark ook hartelijk bedanken voor het coachen dit seizoen!

Team 2 debuteerde dit seizoen in de eerste klasse. Zij werden tweede en in de laatste speelronde werd de nummer 1 zelfs met 6-4 verslagen. Helaas was het verschil al te groot. Een mooi seizoen van Julian, Deen, Colin en Joël.

Team 4 speelde pupillen B. Daar werden ze 5de, dat is heel netjes omdat het voor Finn, Rinske en Evelyn hun eerste seizoen was. De andere vaste kracht van het team was Sander.

Voor Wessel, Sander en Tim was het hun laatste seizoen bij de jeugd.

Sander en Wessel gaan verder bij de senioren en Tim stopt met tafeltennissen. Alle drie bedankt voor jullie inzet tijdens al die jaren bij de jeugd!

Daarnaast is seniorenteam 3 ook kampioen geworden!

Van harte ook Wim, Sander en Erik!