Vorige week was het weekend van de Nederlandse jeugd kampioenschappen. Op zaterdag mochten de B spelers aantreden met onder andere Jonne bij de junioren en Julian bij de kadetten. Het niveau lag hoog. Jonne wist in zijn poule helaas niet tot winst te komen. Wel wist hij hier en daar een Set te pakken. Julian wist in zijn poule knap twee keer te winnen hierdoor plaatste hij zich voor de achtste finale ook hier won hij weer. In de kwartfinale bleek zijn tegenstander echter een maatje te groot en verloor Julian met 3-0. Jonne en Julian werden gecoacht door Ben.
Op zondag was het nk a de beste spelers van elke leeftijdsklasse mochten hier spelen waaronder 2 gorkum spelers: Deen bij de pupillen en Matthias bij de welpen. Deen zat in een zware poule met 3 andere spelers waarvan er 2 uiteindelijk tegen elkaar in de finale kwamen. Deze spelers waren duidelijk van te hoog niveau voor Deen wel wist hij tegen de derde speler uit zijn poule weerstand te bieden maar helaas niet te winnen. Matthias had een goede dag en slaagde er in om als tweede door zijn poule heen te komen. In de kwartfinale trof hij een sterke welp die later op die dag op een haar na Nederlands kampioen werd. Maar Matthias liet met mooi spel en spannende games zien dat hij mee kon komen en had zelfs kansen om de wedstrijd te winnen helaas verloor hij. Er werd op het nk ook gedubbeld zowel Deen als Matthias dubbelde met iemand van een andere club beide haalde hierbij de halve finale. Deen werd gecoacht door Arjan en Matthias werd gecoacht door Jochem en Ben.