Op zaterdag 12 mei waren 7 spelers van TTC Gorkum in Zwijndrecht voor de open Zwijndrechtse kampioenschappen. Colin, Deen, Gadder, Hidde, Jonne, Julian en Matthias deden allemaal mee in groep A, waarin veel sterke spelers meededen. Iedereen heeft zich in gezet om zo hoog mogelijk te eindigen.
Colin en Matthias strandden in de poule, Deen werd 3e in zijn poule en mocht direct naar de kwartfinale van het troosttoernooi. Gadder kon ook door naar het troosttoernooi en won daar de achtste finale. Dit betekende dat de kwartfinale tegen Deen gespeeld werd. Het was heel spannend, maar uiteindelijk won Gadder met 13-11 in de 5e game. Een knappe prestatie! In de halve finale was de tegenstander hem te sterk. Gadder eindigde het troosttoernooi op een prachtige derde plek door een sterke landelijk-C speler te verslaan. Opnieuw een knappe prestatie!
Hidde, Jonne en Julian plaatsten zich heel goed  voor het hoofdtoernooi. De tegenstanders van Hidde en Julian waren in de kwartfinale te sterk voor hen. Jonne speelde een fantastisch toernooi en stond in de finale. Het toernooi eindige voor hem eervol op de tweede plek! Hij verloor in de vijfde game van een sterke tegenstander. Ben coachte verschillende wedstrijden, natuurlijk niet als TTC Gorkumspelers tegenover elkaar stonden. Wessel kwam in de ochtend kijken om foto’s te maken. Het was een geslaagde dag! Allen bedankt voor het rijden en Ben voor het coachen.