Zaterdag 19 mei was TTC Gorkum weer vertegenwoordigd op de Open Havendag, een fenomeen in Gorinchem en wijde omgeving. Tussen 10.00 en 17.00 uur kon iedereen terecht in de stad met vele leuke kraampjes, activiteiten en demonstraties van o.a. Brandweer en Korps Mariniers, tot paling roken en de diverse sportclubs die op het grote grasveld bij Buiten de Waterpoort hun kraampjes hadden ingericht.

Zo ook TTC Gorkum, waar we als vereniging naast een kraam ook twee zeer goed en doorlopend druk bezochte tafeltennistafels hadden opgesteld. Iedereen die dat wilde, kon een balletje komen slaan en oefenen. Verreweg de meeste mensen hadden het wel eens op de camping gedaan en hadden het dan ook over “pingpongen”. Die term werd rap gecorrigeerd door onze TTC jeugd, die in groten getale aanwezig was om te ondersteunen en de dag in goede banen te leiden. Dit door meerdere demonstratie wedstrijden te geven, een balletje te slaan met de bezoekers, single, dubbel of in rond-de tafel-vorm!

Een aantal leden kwam ook nog even kijken, erg leuk!

Ook was de jeugd en vooral Colin Chen een ware verkoper die menig kennismakingsflyer in de handen van argeloze bezoekers heeft geduwd!

De belangstelling was groot: de hele dag door waren de twee tafels bezet, ook de buren van de kickboksvereniging en van de Limonade Brigade kwamen nog even meedoen. Zelfs twee mariniers vonden het even leuk een balletje te slaan. Tot 17.30 uur zijn we bezig geweest! De laatste spelers waren bezoekers die met hun boot uit Wageningen kwamen, een vader met zijn zoon die daar op tafeltennis zit. Erg leuk om zo veel enthousiastste mensen te zien en lekker sportief bezig te zijn! Het weer werkte ook mee, het was droog, wat fris maar dat mocht de pret niet drukken!!

We hebben een aantal mensen die aangaven zeker te komen kijken, dus wie weet!

Zeker voor herhaling vatbaar! Alle helpers bedankt! Speciaal dank je wel voor de jeugd: Colin, Matthias, Joël, Hidde, Gadder, Wessel, Julian. En Ernst voor alle organisatie en transport van de materialen en Ernst, Maciej, Victor, Mathijs voor de aanwezigheid!

Al met al een zeer geslaagde dag!