Op zondag 7 oktober was de afdelingsfinale van de meerkampen waar 10 spelers van Gorkum streden om een plek in de kwart finale in december.

Bij de junioren speelden Jonne en Hidde. Het lukte hen helaas niet om door te gaan. Hidde verraste wel door van de nummer 1 geplaatst uit zijn poule winnen.

Julian, Gadder, Deen en Bjarne speelde bij de kadetten. Bjarne wist in zijn poule helaas geen potten te breken. Julian, Gadder en Deen die bij elkaar in de poule zaten speelde mooie onderlinge confrontaties waarin Julian twee keer wist te winnen. Julian wist mede hierdoor ook door te gaan. Deen en Gadder zijn helaas uitgeschakeld voor de meerkampen.
Matthias speelde bij de pupillen en wist vrij gemakkelijk al zijn wedstrijden te winnen. Hij werd eerste en is dus ook door naar de kwart finale.

Sander speelde bij de jongens welpen en het lukte helaas niet om door te gaan. Wel wist hij een paar wedstrijden mooi te winnen. Evelyn wist na haar poule en een play off te hebben gespeeld derde te worden en is hiermee ook door naar de kwart finale.

Ben en Joel hebben de jongens gecoacht: bedankt!
En de ouders bedankt voor het rijden!

Julian, Matthias en Evelyn, succes met de kwartfinale in December!