Afgelopen weekend werden het jeugdranglijsten toernooi en het b jeugdranglijsten toernooi gehouden in Hoorn. Op zaterdag speelden Hidde en Colin (junioren), Gadder en Bjarne(kadetten). Bjarne en Gadder haalden beiden de kwartfinale. Een mooi resultaat voor beide jongens!
Colin speelde bij de sterke junioren en wist helaas niet door zijn poule heen te komen. Hidde speelde ook bij de junioren en speelde fantastisch: hij haalde de finale. Helaas verloor hij hier in vijven, maar een mooi resultaat.
De vader van Hidde heeft gereden: Jaco bedankt!
Op zondag speelde Jonne (bij de junioren), Julian(bij de kadetten), Deen (bij de kadetten) en Matthias (bij de pupillen).
Jonne wist knap te winnen van een aantal sterke spelers in zijn poule. Maar in de vervolgronde moest hij tegen een sterke landelijk-a speler. Van hem wist hij helaas niet te winnen.
Julian wist zijn sterke poule bij de kadetten niet door te komen.
Deen wist knap zijn poule door te komen en ook de kwartfinale en de halve finale verrassend te winnen. In de finale was zijn tegenstander ondanks Deens sterke spel helaas iets te goed.
Matthias lukte het ook om zich te plaatsten in de halve finale bij de pupillen. De halve finale wist hij ook mooi te winnen. In de finale trof hij een sterke tegenstander (die de hele dag nog maar één set had verloren, dat was eerder tegen Matthias). Deze jongen was hem ook dit keer te sterk. Een super resultaat van Matthias en Deen. Vooral omdat beiden nog maar net in hun huidige leeftijdscategorie spelen! Sander(de vader van Jonne) heeft gereden. Dank!
Joel, bedankt voor het coachen!