Zaterdag 10 november was het jeugdranglijsten toernooi in Tilburg. Vanuit onze club deden Hidde(junior), Colin(junior), Gadder(kadet), Bjarne(kadet), Sander (welp) en Evelyn(welp) mee. Hidde werd zoals verwacht eerste in zijn poule maar verloor helaas in de kwartfinale. Colin moest na twee mooie winstpartijen helaas opgeven vanwege een schouderblessure. Gadder en Bjarne wisten allebei knap eerste te worden in hun poule. Bjarne strandde helaas in de kwartfinale en Gadder verloor zijn halve finale. Sander kwam niet door zijn poule heen maar wist wel twee wedstrijden in zijn poule mooi te winnnen. Evelyn kwam helaas net niet door haar poule heen, ze verloor helaas de beslissende wedstrijd net met 3-1. Barry, Arjan en Ken hebben de spelers heen en weer gereden dank hiervoor! Ook kwamen Julian en Ben mee om te coachen en Wessel mee om foto’s te maken. Het was een geslaagd toernooi!