Afgelopen zondag was de kwartfinale van de jeugdmeerkampen. Julian(bij de kadetten), Matthias (bij de pupillen) en Evelyne (bij de welpen) hadden zich hiervoor geplaatst. Sander had zich niet geplaatst maar door afmeldingen mocht hij ook mee doen bij de welpen. Alle spelers speelden in een poule van zes waarvan de eerste drie door gaan naar de halve finale in februari.

Julian won twee partijen in zijn poule en werd vierde. Hij is dus net niet door naar de volgende ronde. Sander won 1 wedstrijd in zijn poule maar bood bij de andere wedstrijden wel goed tegenstand. Hij werd vijfde in zijn poule. Matthias verloor alleen in zijn poule van de nummer twee van Nederland. De andere vier wedstrijden wist hij vrij gemakkelijk te winnen. Hij plaatst zich dus voor de halve finale in februari! Evelyne was de grootste verrassing van de dag ze won namelijk knap al haar wedstrijden behalve tegen de nummer 2 van Nederland. Ook tegen haar bood ze goed tegenstand en wist ze twee sets te winnen. Evelyne werd tweede in haar poule. Zij plaatst zich dus ook voor de halve finale in februari!

Jannet, Arian en Ken hadden gereden, dank hiervoor. Jochem, Ben, Joël en Colin waren erbij voor de coaching.