Afgelopen weekend was het laatste JRL toernooi van seizoen 18/19.
Op zaterdag waren de C-spelers en op zondag de B-spelers aan de beurt.
Op zaterdag was Gorkum met 7 spelers van de partij.
Sander, Welp 2, werd 4e in zijn poule. Sander speelt op dit moment heel goed in de competitie met zijn team.
Evelyn, Welp 2, speelde in een welpen/pupillen poule en werd derde in haar poule. Evelyn speelt goed en met steeds meer plezier en dat is leuk om te zien, zowel bij de trainingen als in competitie en toernooien.
Jochem, Pupil 1, speelt zijn eerste ranglijstentoernooi en werd 6e in zijn poule, een wedstrijd gewonnen en dat is een leuke start voor een ranglijsttoernooi.
Bjarne, kadet 1, werd 2e in zijn poule. In de kwartfinale strandde hij helaas. Hij was weliswaar als tweede geplaatst voor het toernooi maar mag tevreden zijn: goed spel laten zien.
Gadder, kadet 2, was als eerste geplaatst voor het toernooi. Hij liet zien wat hij waard is. Het meer trainen en het er voor gaan geeft resultaat: zonder een wedstrijd te verliezen is hij 1e geworden. Gadder gefeliciteerd met het winnen van het toernooi en het halen van je B-Licentie!
Colin, Junior 1, leverde een mooie prestatie door derde te worden in zijn poule. Hij ging er via een driehoek uit. Toch een goed resultaat gezien zijn winst op landelijk C-Speler.
Hidde, Junior 2, werd 1e in zijn poule en vervolgens haalde hij de halve finale. Helaas verloor hij deze, want een finaleplaats had hem een B-Licentie opgeleverd. Maar toch: goed gespeeld!

Op zondag waren onze B-licentie spelers aan de beurt:
Jonne, junior 2, werd 4e in zijn poule en ging dus niet door. Dat is natuurlijk jammer maar tegelijk is het bij de Junioren B volle bak, veel spelers die elkaar verdringen om richting de A te gaan. Jonne doet het goed bij de senioren competitie en doet dat met veel plezier.
Julian, Kadet 2, werd 3e in zijn poule. Ging net niet door. Julian speelt zoals altijd: constant!
Deen, Kadet 1, had net als Matthias op het 1e JRL van dit seizoen de finale gehaald, dus nog 1 keer de finale en hij zou zijn A licentie halen. Hij speelde een goed toernooi en bereikte ongeslagen de finale tegen soms sterke tegenspelers. Hij won de finale met 11-8 in de 5e. Gefeliciteerd Deen met je toernooi winst en het halen van je A-Licentie.
Matthias, Pupil 1, moest ook zijn kans pakken en nog 1 keer de finale halen voor een A licentie. Hij bereikte onverslagen de finale en verloor maar 3 sets van de 24. De finale won hij met 3-0. Matthias gefeliciteerd met de winst en je A.
Ben heeft Jonne en Deen gecoacht. Joel coachte Julian en Matthias. Bedankt!
De ouders bedankt voor het rijden!
Jeroen bedankt voor de foto’s!