Zondag was het a jeugdranglijsten toernooi in Den Haag, waar Deen (bij de kadetten) en Matthias (bij de pupillen) aan mee deden. Dit is een toernooi waar alleen de absolute top van Nederland mag spelen en is daarom een sterk toernooi. Deen zat in de poule met de uiteindelijk winnaar van het toernooi waar Deen in de eerste game 10-8 voor kwam helaas wist hij dit echter niet af te maken en verloor met 3-0. Ook de andere poule wedstrijden waar Deen het opnam tegen landelijk a spelers gingen met 3-0 verloren. In de vervolg ronde wist hij wel een set te winnen tegen een landelijk a speler maar een hele wedstrijd was nog iets te hoog gegrepen.
Matthias wist in zijn poule knap een set winnen tegen de nummer 2 en 3 van Nederland. Ook verloor hij één keer 11-9 in de vijfde. In het vervolg toernooi had hij ook kansen maar wist hij geen wedstrijden te winnen. Deen en Matthias zijn respectievelijk 1e jaars kadet en pupil. Dat betekent dat ze nog ruim een jaar in hun leeftijd zullen blijven. Er is dus een goede kans dat ze volgend seizoen kunnen aanhaken bij de echte top van Nederland. Nog voor de zomer hebben Deen en Matthias eerst nog het NJK-A. Joel en Ben bedankt voor het coachen!