We zijn halverwege het competitieseizoen en het gaat goed met de jeugdteams van onze club. Alle 3 de teams zijn goed bezig.
Team 3, pupillen b, staat 1e en heeft met nog 3 wedstrijden te spelen een mooie voorsprong op de nummer 2. Het lijkt er toch echt op dat ze kampioen worden: ze staan 15 punten voor op de nummer 2, Rijnsoever, al heeft Rijnsoever wel een wedstrijd minder gespeeld. In dit team spelen Evelyne, Jochem, Sander Jesse en Rinske. Ze hebben het prima naar hun zin met elkaar als team en spelen mooi!

Team 2 bestaande uit, Mick, Bjarne, Gadder en Colin, speelt in de promotieklasse en staat ook op kop, met 4 punten voorsprong ,op de nummer 2, Smash. Nog 4 wedstrijden te gaan. Succes mannen, ga ervoor met elkaar. Zou mooi zijn als jullie de eerste plek vast weten te houden!

Team 1, landelijk C, staat goed tweede en staat 3 punten achter op de nummer 1 . Mooi resultaat en de komende wedstrijden gaan duidelijk maken of ze dichterbij kunnen komen of zelfs de 1e plek in kunnen nemen. In dit team spelen Jonne, Deen, Hidde, Matthias en Julian. Succes!