Van 22 april tot 4 mei is Jochem in Denemarken voor trainingskamp. In week 1 waren Jonne en Matthias met nog 2 spelers van andere Nederlandse clubs daar om in een trainingscomplex met Deense spelers en trainers intensief te trainen: tm zaterdag hebben ze 11 trainingssessies gehad van minimaal 2 uur per training.

Jonne kijkt terug op een mooie week:
‘Vorige week zijn Matthias en ik in Denemarken op het trainingskamp van tt4you geweest. We trainde twee keer per dag tegen spelers van hoog niveau. We hebben niet alleen hard getraint, maar het was ook erg gezellig. Zo zijn we bijvoorbeeld wezen minigolven, en verbleven we in een vakantiehuisje. Al met al een gezellige en leerzame ervaring.’

In week 2 zijn vanuit onze club Deen en Matthias er, samen met de andere Nederlanders spelers Casper, Djen en Gabrielius.
Mooie ervaring en goede training voor de jongens!
Jochem bedankt! 2 weken intensief optrekken met de jongens en bezig zijn met hun vorming en groei qua spel, mentaal en fysiek: het is top!