Afgelopen zaterdag 18 mei waren er de clubkampioenschappen 2019 voor de jeugd. 15 jeugdspelers deden mee. Team 1 en 2 speelden in klasse A in 2 poules. Team 3 en de beginnende spelers in klasse B in een poule van 6. De 6 spelers zorgden voor mooie wedstrijden. Greg die nog geen competitie speelt, speelde een mooie wedstrijd tegen Jesse. In de halve finale moest Sander tegen Evelyne. Sander won, speelde goed, eerder in de poule wist Evelyne nog van hem te winnen. In de andere halve finale verloor Jochem in een vijfsetter van Kevin. Sander en Kevin gingen op voor de finale: een mooie wedstrijd die door Kevin werd gewonnen. Sander werd tweede en Evelyne derde. Jochem 4e, Jesse 5e en Greg 6e. Altijd weer spannend om als club en teamgenoten tegen elkaar te spelen! Het waren mooie wedstrijden en ze speelden fanatiek en met plezier!

De spanning was er ook bij de beide poules in Klasse A. Jonne wilde de wisselbeker die hij sinds vorig jaar in bezit heeft graag houden maar moest in de poule het afleggen tegen Bjarne die de hele dag erg goed speelde. Bjarne werd in poule A 1e en Matthias in poule B. De laatste in beide poules, Gadder en Collin, moesten nu een knock-out wedstrijd spelen: Colin won met 11-9 in de vijfde. Colin was sowiso in vorm en maakte het zijn tegenstanders moeilijk.
Alle wedstrijden in de poule waren spannend en leverde onverwachte winnaars en verliezers op. In de kwartfinale werd er gewonnen door Mick, Jonne, Hidde en Matthias.
De halve finales door Mick en Jonne.
Matthias veroverde de derde prijs door van Hidde met 3-1 te winnen.
Toen de finale: dit was een mooi spektakel. Mick speelde heel de dag al goed en won de eerste set met 11-2 van Jonne. Uiteindelijk werd het een vijfsetter: Jonne won met 11-7! Hij houd de wisselbeker als clubkampioen, Mick werd tweede, Matthias derde, Hidde vierde,
5-8 Julian, Deen, Bjarne, Collin
Gadder werd 9e.

De prijswinnaars kregen hun beker.
Ook kregen team 1 en 3 nog een beker voor de competitie winst van het afgelopen seizoen.

Ernst heeft deze dag voor de catering gezorgd: dat was top! Peter had een podium gemaakt wat ook super was, beide hartelijk dank.
Een geslaagde dag met ook veel kijkplezier voor de ouders die kwamen kijken.