Afgelopen zondag was de eerste afdelingsronde van de jeugd meerkampen. Marco(kadet), Sander(pupil), Jochem(pupil) en Greg(welp) speelden voor ttc Gorkum.

Marco speelde in de B poule van de kadetten. Hier won hij 4 wedstrijden. De beslissende wedstrijd voor de eerste plaats in de poule verloor hij helaas in een spannende vijf-setter. Hij eindigde dus op een mooie tweede plaats in zijn poule. Helaas was dat net niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde.

Sander en Jochem speelden bij de pupillen in de sterke A poule. In de onderlinge confrontatie won Sander in vijven. Jochem won later in het toernooi nog een wedstrijd. Tegen de andere spelers kwamen ze steeds net iets te kort. Ze speelden een goed toernooi, ook al gingen ze niet door naar de volgende ronde.

Greg speelde bij de jongste leeftijdscategorie: de welpen. Hij speelde goed en won vijf van de zes partijen. Hiermee heeft hij zich geplaatst voor de volgende ronde! Een mooi resultaat.

 

In de tweede afdelingsronde op 13 september zullen ook de B-spelers mee doen. Namens TTC Gorkum zullen Jonne, Julian, Gadder (junioren), Deen, Bjarne (kadetten), Evelyne (pupil) en Greg (welp) vechten voor een plek in de (landelijke) kwartfinale in december. In kwartfinale zullen ook de a-spelers instromen. Namens TTC Gorkum is Matthias (pupil) hier al voor geplaatst.