Afgelopen zondag was de kwartfinale van de jeugdmeerkampen in Almere. TTC Gorkum was goed vertegenwoordigt met 6 spelers.
Jonne kwam uit bij de junioren. In een sterke poule wist hij knap drie wedstrijden te winnen. Helaas was dit net niet voldoende en ging hij op onderling resultaat uit het toernooi.

Deen en Bjarne speelde beide bij de kadetten. Bjarne was als tweede geplaatst en maakte deze plaatsing ook waar door vier keer te winnen en alleen van de sterkste speler uit zijn poule te verliezen.

Deen die als eerste geplaatst was in zijn poule won ook vier keer en verloor een wedstrijd met 11-9 in de vijfde. Hij eindigde wel gewoon als eerste.

Matthias en Evelyne speelden beide bij de pupillen. Matthias die duidelijk favoriet was in zijn poule won al zijn wedstrijden en plaatste zich dus voor de halve finale.

Evelyne was niet helemaal fit en verloor haar eerste drie wedstrijden allemaal net. De laatste twee won ze echter wel. Helaas was dat niet voldoende om door te gaan.

Greg speelde bij de welpen. Hij was als reserve opgeroepen. Toch liet Greg zien mee te kunnen met het niveau door twee wedstrijden te winnnen. Helaas was dit niet genoeg om door te gaan.

Er werd gecoacht door Ben en Joël. Ook was Jeroen Rombouts aanwezig om foto’s te maken van de spelers, dank hiervoor! Deen, Bjarne en Matthias zullen in februari de halve finale spelen, Succes!

 

Jan-Willem Scheurwater