Afgelopen zondag was de halve finale meerkampen (NJM). In Nijmegen streden de pupillen, kadetten en junioren voor een plek bij de beste 12, die in juni in een tweedaagse finale met elkaar strijden voor de hoogste plaats.

Voor Gorkum deden Deen en Bjarne mee bij de kadetten en Matthias bij de pupillen.
Evelyne stond reserve en mocht op het laatste moment meedoen. Zij deed mee met de pupillen.

Bjarne was als 4e in zijn poule geplaatst. De beste drie gingen door. Het was een gevecht voor Bjarne en hij ging dat met enthousiasme aan. Soms kwam hij dicht bij de winst. Helaas lukte het hem niet, de tegenstanders waren te sterk. Hij werd laatste in zijn poule.

Evelyne speelde knappe wedstrijden en gaf zich echt niet zomaar gewonnen. Ze kwam helaas wel te kort om door haar poule heen te komen.

Deen was als 2e geplaatst bij de kadetten. Hij was niet helemaal fit, maar Deen weet zich altijd vast te bijten in een toernooi en zich er wedstrijd voor wedstrijd doorheen te knokken. Deen eindigde als 3e in zijn poule en is door naar de finale! Gefeliciteerd!
Het behalen van de finale betekent bij de kadetten dat je je A licentie krijgt dus die heeft hij ook mooi binnen. Top!

Matthias stond bij de pupillen als 1e geplaatst. De eerste wedstrijd ging gemakkelijk en met elke volgende moest hij meer aan de bak. Als laatste moest hij tegen Seth Oomen. Won hij op de ZHK nog gemakkelijk met 3-0 van hem, nu kon hij de set tot 3 keer toe net niet pakken: 9-11, 9-11, 10-12. Jammer maar geen probleem want ook Matthias is door naar de finale. Gefeliciteerd!

De finale is in juni: 2 dagen strijden tegen de 12 besten in iedere leeftijdscategorie. Succes Deen en Matthias!

Ben, Jochem en Joël bedankt voor het coachen van de Gorkum spelers!