Op maandag 4 januari zal Game 11 om 19:00 bij onze vereniging zijn. Zij hebben dan een diversiteit aan tafeltennis spullen mee welke door jullie getest en gekocht kunnen worden. Ook is er kleding aanwezig als mede schoenen. LET OP!!! Met pin betalen!!!!!

 

Om e.e.a. in goede banen te leiden is er een onderverdeling gemaakt qua tijd slots, te weten:
  • 19:00 – 20:00 jeugd –> uiteraard zijn de ouders dan ook welkom als het gaat om betalen etc. Let dan wel op dat er qua volwassenen niet te veel mensen in de zaal zijn.
  • 20:00 – 21:00 senioren –> dit is een slot voor de senioren, waarbij we dan ruimte hebben voor 25 senioren leden.
  • 21:00 – 22:00 –> extra mogelijkheid om te komen indien de opkomst groter is dan 25 man.
Om controle te houden aangaande de bezoeken moet iedereen zich bij Menno opgeven. Graag dit uiterlijk zondag 06 december doorgeven zodat Menno mensen op maandag 07 december kan inlichten of ze om 20:00 dan wel 21:00 welkom zijn.
Hiermee komt de maandagavond training van 19:00 (jeugd) en 20:00 (senioren) te vervallen. Uiteraard staan er 3 of 4 tafels (ligt een beetje aan de ruimte en opstelling van game 11) om een en ander te testen maar er zal geen training zijn. Wanneer er minder dan 25 mensen zijn die zich opgeven op langs te komen dan zal de mogelijkheid om 21:00 een balletje te slaan open blijven maar dat weten we pas zondag.