In principe kan nagenoeg alles weer. Er zijn nog wel een 2-tal zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

1) Mocht je niet aan het tafeltennissen zijn dan graag het verzoek om de 1,5 meter in acht te houden. Tijdens het sporten hoeft dit niet meer, dubbelen kan dus weer.
2) Wil men gebruik maken van de kantine dan graag blijven zitten op een plek en niet door de kantine gaan lopen. Er zal nog een checklist komen welke door jullie ingevuld zal moeten worden indien er gebruik gemaakt gaat worden van de kantine. Deze lijst zal binnenkort op de bar komen te liggen in de kantine.
Kortom, reserveren is NIET meer nodig.


Als laatste wil ik nog even wat zeggen over de sleutel van het clubgebouw. Graag deze NIET in de brievenbus leggen. Bij Ronald is niet altijd iemand thuis en dus zal de brievenbus niet altijd geleegd worden. Graag de sleutel ALTIJD terug leggen in het kluisje aan de muur.