Team 2: kampioen in de 2e klasse
 
Het was zaterdag een spannende dag voor team 2. Marco, Evelyne, Greg en Jochem moesten goed spelen in hun laatste competitiewedstrijd. De tegenspeler uit Dordrecht speelde met 2 man, dus de eerste 3 punten waren al gelijk binnen. Maar het team voelde druk, Salamanders zat hen op de hielen en konden er met de buit van door gaan. Het was een taaie wedstrijd en spannend tot het laatst. Ze wonnen de wedstrijd met 7-3 en lieten daarmee Salamanders achter zich: kampioen! Ze hebben het verdiend als team. Kampioen in de 2e klasse. Evelyne, Gregg, Marco en Jochem: gefeliciteerd en succes volgend seizoen in de 1e klasse. 
Na afloop hebben we het coronaproof gevierd!
 
Team 1: promotie naar de Kampioenspoule
Voor team 1 was het op een andere manier een mooie zaterdag. Jonne, Deen, Bjarne en Matthias waren al aan het begin van de wedstrijd tegen de Veluwe zo goed als zeker dat ze zich zouden plaatsen voor de kampioenspoule. Dat kon eigenlijk niet fout gaan. Maar er zat meer in, in plaats van met de hakken over de sloot als vierde team mee gaan naar de kampioenspoule konden ze bij goede resultaten als derde doorgaan. En dat is gelukt: een mooie 9-1 overwinning op de Veluwe en door de andere uitslagen in de poule hebben ze ook Shot achter zich gelaten. Voor TTC Gorkum is dit de eerste keer dat een team kampioenspoule gaat spelen. We zijn trots op het team onder aanvoering van Joel Scheurwater
Na afloop hebben we het coronaproof gevierd, het team kreeg een groot spandoek met team 1 en onze trainer Jochem erop. Sander en Dirna, bedankt! Succes mannen, in de kampioenspoule, samen met de 7 andere beste jeugdteams van Nederland.