GREG WINT HET TOERNOOI!

Afgelopen zaterdag werd het jeugd ranglijsten toernooi in Soest gehouden. Greg deed mee en had er niet alleen zin in, hij was ook goed in vorm. Als eerste door vanuit zijn poule. In de kwartfinale wint hij vrij gemakkelijk met 3-0. In de halve finale moest hij tegen Milan Verweel. Met 0-2 achter dacht Greg: ‘Ik lig eruit!’ Hij knokt zich terug en wint de vijfde set met 11-2. Nu de finale tegen Kelvin Kwee. Opnieuw een wedstrijd waar Greg moet laten zien wat hij kan: met 2-0 voor wordt het toch nog een wedstrijd in vijven. Maar Greg wint verdient het toernooi en heeft daarmee een B-licentie! Greg: ‘Dit is mijn eerste toernooi wat ik heb gewonnen!’ Gefeliciteerd Greg. 

EVELYN EN BJARNE SPELEN BIJ DE B-LICENTIE

Afgelopen zondag speelden Evelyn en Bjarne het jeugdranglijstentoernooi voor spelers met een B-licentie. Evelyn was als 6e geplaatst maar kwam goed door haar poule en kwam in de halve finale. Hier moest ze tegen de nummer 1 van het toernooi. Helaas kon ze die partij niet winnen. Evelyn heeft een goed toernooi gespeeld.


Bjarne was als nummer 2 geplaatst onder de 17. Hij speelde zich gemakkelijk door zijn poule heen en plaatste zich voor de halve finale. Daar speelde hij tegen Björn de Klerk. Ook deze won hij overtuigend met 3-1. Op naar de finale en eerlijk is eerlijk, daar kwam Bjarne voor. Hij moest tegen Mats Waersegers die net als Bjarne in de Kampioenspoule speelt. De eerste set won Bjarne, maar daarna wist Mats drie sets steeds net te winnen. Uitslag: Mats eerste en Bjarne tweede. Een mooie prestatie! Gefeliciteerd Bjarne! Een mooi toernooi en je hebt een mooie prijs mee naar huis genomen.