Zaterdag 14 mei werd het NJK-B in Groesbeek gespeeld. Vanuit Gorkum deden Greg en Evelyn mee. 
Greg speelde mee onder de 13. Greg heeft nog maar net een toernooi geleden zijn B-licentie gehaald. Hij had er zoals altijd zin. Als laatste geplaatst in zijn poule is het moeilijk om wedstrijden te winnen. Maar hij doet het. Hij wint in de poule een knappe wedstrijd 3-1. De laatste wedstrijd had Greg zeker kansen maar verloor hem in de vijfde met  12-14.

Evelyn deed mee onder de 15. Ze begint goed en wint haar eerste partij. Daarna wordt het moeilijker voor haar maar ze blijft knokken voor in de wedstrijden. In de halve finale verliest maar dan moet ze de laatste wedstrijd spelen voor de derde plek op het podium. Deze wint Evelyn 3-0. Een mooie overwinning. Gefeliciteerd Evelyn! Evelyn mag door deze overwinning op zondag 15 mei meedoen met het NJK-A. Succes!
Joel, bedankt voor het coachen!