Afgelopen weekend was het NJK-a. Doordat Evelyn het bij het NJK-B goed heeft gedaan mocht ze ook met de A-spelers meedoen. Een mooie ervaring, het niveau bij het NJK-A was wel een stuk hoger. Ze kon geen wedstrijden winnen maar heeft met veel plezier en inzet meegedaan.

Deen deed mee met de A-spelers onder de 17 en speelde een goed toernooi. Hij liet zien dat hij gewoon tot de beste hoort. Natuurlijk was duidelijk wie de nummer 1 en 2 zouden worden: Gabrielius en Remi. Maar wie de derde plek zou veroveren was maar de vraag. Deen speelde gemotiveerd  en in topvorm en liet alle spelers achter zich. Met een spannende wedstrijden onder ander tegen Yakup in de kwartfinale. Met 20-18 won hij in de vierde set van Yakup en ging hij naar de halve finale. Deen: gefeliciteerd! 

Matthias speelde mee onder de 15. Hij speelde een goed toernooi, werd 2e in zijn poule. Ivan, de nummer 1 van zijn poule en als 1e geplaatst voor het NK is echt te sterk voor iedereen en won gemakkelijk het Nk. Matthias kwam vrij gemakkelijk door de kwartfinale en door naar de halve finale. Wist Matthias op het laatste A-toernooi het Brent mog lastig te maken, nu leek het een beetje op en won Brent gemakkelijk met 3-0. Brent werd 2e en Matthias 3e. Een mooie prestatie. Gefeliciteerd Matthias!
De coaches weer bedankt voor het coachen van Deen en Matthias.