Op zaterdag 3 september werd het clubkampioenschap voor onze jeugd gespeeld. Het was een succesvolle dag. De avond/nacht ervoor was het clubkampioenschap voor de senioren waar Matthias knap 2e werd. Stephan Tromer werd daar 1e. 

Op zaterdag begonnen we om half elf met de wedstrijden en uiteindelijk werd er gestreden in 3 klasse voor een 1e en 2e plek en natuurlijk om de clubkampioen. Het was een geslaagde dag. Tussen de middag was er een lunch voor de ouders en spelers. En begin van de middag werden de halve finales en finales gespeeld.

3e klasse

Anna en Emma streden om de 1e en 2e plek. Ze hadden veel plezier in het spelen van de wedstrijden. Voor Emma was het een mooi begin omdat ze dit seizoen ook voor het eerst competitie gaat spelen. Emma pakt mooi de 1e prijs en Anna werd 2e.

2e klasse

In de 2e klasse lagen de kansen voor de spelers iets dichter bij elkaar. Marco, Jochem, Mark, Evelyn, Greg en Yonnick en Jesse. Mooie spannende wedstrijden werden er gespeeld. Uiteindelijk ging de strijd in de finale tussen Greg en Evelyn. Een mooie wedstrijd die door Evelyn gewonnen werd. Greg pakte de 2e prijs. 

1e klasse en de clubkampioen.

in de 1e klasse ging het tussen Bjarme, Matthias en Deen. Deen speelde zich fanatiek maar gemakkelijk naar de finale. Bjarne en Matthias speelde in de halve finale tegen elkaar die door Bjarme makkelijk werd gewonnen. In de finale, om de 1e en 2e prijs won Deen met een 3-1 van Bjarne. Gefeliciteerd Deen! Je bent onze clubkampioen en hebt de wisselbeker in handen. Bjarme gefeliciteerd met de 2e prijs!

 

i