Bjarne doet mee met NK-D

Afgelopen zaterdag was er voor de senioren het NK-D. Het werd gespeeld in de Margriethal in Schiedam en Bjarme was van de partij. In een sterke poule vocht hij om een plek voor de volgende ronde (de laatste 68). In mooie wedstrijden wist hij 2e te worden en moest toen in de volgende ronde tegen Max Oppenheim. Een lastige speler voor Bjarne, zo bleek, want hij verloor met 3-1.  Dit was weer het eerste toernooi van het nieuwe seizoen, een mooie start!

Deen en Matthias spelen het NK-C

De dag er na werd voor de senioren het NK-C gespeeld. Op basis van hun rating mochten Deen en Matthias meedoen met het NK-C. Deen speelde als eerste tegen een oud trainer van onze club, Tonnie Brouwers. In een sterke wedstrijd won Deen de wedstrijd met 3-0. Een mooie overwinning! De volgende 3 wedstrijden in de poule waren lastiger en kon Deen de wedstrijden net niet winnen. Sterk en goed gespeeld ondanks dat hij niet door ging naar de volgende ronde.

C-licentie gehaald
Matthias speelde begon goed in zijn poule en wist mooie wedstrijden te winnen. Hoewel hij van Timothy Wong verloor werd hij wel eerste in zijn poule. Met een bye ging hij door naar de laatste 16 waar hij tegen Timon Pirem moest. Deze was hem te slim af en Matthias verloor met 3-1. Timon Priem won uiteindelijk ook het NK-C. Doordat Matthias de laatste 16 van het toernooi heeft gehaald heeft hij zijn C-licentie bij de senioren gehaald. Gefeliciteerd!

 

de coaches, Ben en Jochem, bedankt voor het coachen!