Stephan Tromer en Dobrila Jorguseska versterken Gorkum 1

Met dit seizoen heeft team 1 van Gorkum 2 nieuwe spelers: Stephan en Dobrila. Met deze 2 nieuwe spelers gaan we de komende tijd bouwen aan een sterk eerste team van Gorkum. Stephan zal de komende 2 jaar team 1 versterken en coacht team 1 ook. We zijn er blij mee! Allereerst dat Stephan op een voor hem laag niveau wilt aanhaken bij ons eerste team. 

Ook Dobrila speelt de komende tijd bij Gorkum voor een aantal wedstrijden per seizoen. Ook voor haar ‘even’ een stap terug qua niveau maar het kan niet anders of ook met Dobrila erbij kunnen we de komende jaren verder doorgroeien met Matthias, Deen en Bjarne! 

Hoofdklasse
we waren als club wel wat teleurgesteld dat we geen 3e divisie kregen dus toch maar van start in de Hoofdklasse. Inmiddels zijn er 3 competitiewedstrijden gespeeld en hebben alle spelers hun eerste wedstrijden erop zitten. Een sterk begin: alle 3 de wedstrijden met 10-0 gewonnen en met 30 punten staan we 14 punten voor op de nummer 2.