Afgelopen weekend was de halve finale meerkampen voor de jeugd. 3 van onze jeugdspelers hadden zich vanuit de kwartfinale geplaatst: Deen, Matthias en Greg. Bjarne was reserve en kreeg door uitval van andere spelers ook een plek in de strijd om een finaleplaats. 

Deen en Bjarne (onder de 19)
Deen en Bjarme speelde mee onder de 19. Deen zat in een zware poule en won 1 partij. Andere wedstrijden verloor hij maar net. Deen knokt zich altijd door de wedstrijden heen, afgelopen zondag leverde dat helaas geen winst op, maar het had zomaar gekund, verdient en wel!


Bjarne wist 3 van de 5 wedstrijden te winnen en moest vervolgens een play-off wedstrijd spelen om zich te plaatsen voor de laatste 12. Deze verloor hij helaas met 1-3. Een knap resultaat, zeker omdat hij zich vanuit de kwartfinale niet had geplaatst. In de competitie speelt hij ook een goed seizoen met de nodige winstpartijen.

Matthias en Greg plaatsen zich voor de finale

Matthias speelt de halve finale voor onder de 17. Hij ging vrij gemakkelijk als tweede door in zijn poule. Bijna zou hij eerste zijn geworden. Hij moest tegen de nummer 1 van zijn poule, Chris Verwoerdt, 1 divisie speler. In een 0-2 achterstand knokt Matthias zich terug naar een 2-2. De vijfde set werd een triller: hij knokt zich terug van een 6-10 achterstand, heeft een matschpoint, maar met wat ongelukkige ballen verliest hij uiteindelijk. Matthias, gefeliciteerd met het halen van de finale.

Greg speelt onder de 13. Joel was er om Greg te coachen. Greg knokte zich naar de 3e plek in zijn poule. 3 partijen winst en 2 verliespartijen. Hiermee heeft hij zich ook geplaatst voor de finale. Greg was de enige in zijn poule die een game wist te winnen van de gedoodverfde nummer 1 van zijn poule. Mooie prestatie Greg! Je hebt laatst ook al je A licentie gehaald en nu dus op naar de tweedaagse finale van de meerkampen.