Afgelopen weekend was het Game11 toernooi. Zaterdag deed Bjarne mee. Er werd gespeeld in het Zwitsers systeem en dat maakt het toernooi leuk: je kan veel wedstrijden spelen en lang in de race blijven. Bjarne speelde goed, won de wedstrijden die hij ‘moest’ winnen. Hij heeft eruit gehaald wat hij kon. 

Greg, Jochem en Marc

afgelopem zondag was het de beurt voor Marc, Greg en Jochem. Alle drie speelden ze goeie wedstrijden en winnen veel wedstrijden. Na de eerste ronde hebben Greg en Jochem al hun wedstrijden gewonnen en Marc 3 van de 4. Een spannende wedstrijd wordt het als Jochem en Greg tegen elkaar moeten: Jochem wint uiteindelijk met 11-9 in de vijfde. Jochem plaatst zich daarmee voor de halve finale. Marc en Greg zijn op dat moment nog allebei in de race.  Greg weet uiteindelijk ook de halve finale te halen. 
Marc helaas niet maar heeft een goed toernooi gespeeld en had ook zomaar de halve finale kunnen halen. Nu moeten Greg en Jochem opnieuw tegen elkaar . Nu weet Greg in een viersetter zode partij te winnen. Jochem wordt uiteindelijk 4e. In de finale weet Greg de wedstrijd te winnen. Greg gefeliciteerd!