De nummer 1 op bezoek in Gorkum

Team 1 begon vandaag aan de 2e helft van de competitie. Tegenstander Markizaat is goed op weg om dit seizoen kampioen te worden. Tegen Alexandria speelden Markizaat nog een 11-2 overwinning. Wij verloren de wedstrijd tegen Alexandria, de nummer 2 in de poule met 3-10. Dat is tot nu toe ook de enige wedstrijd die door Gorkum in deze competitie verloren is. De jeugdspelers zijn onder kopman Stephan Tromer bezig om zich goed staande te houden in de 2e divisie.
Bjarne, Deen en Matthias moe(s)ten duidelijk nog wennen, vanuit ze voor de eerste keer in de tweede divisie spelen. Maar ze laten zien dat ze het aankunnen: ze weten hun wedstrijden te pakken en staan derde in de poule. Een mooie prestatie!

Vandaag dus opnieuw tegen Markizaat die ruim 13 punten voor staat op ons als derde in de poule. Stephan laat opnieuw zien wat hij waard is voor het team en wint alle 3 de partijen. Deen wint een partij en Bjarne wint  2 wedstrijden. Mooie wedstrijden om te zien. Matthias wist vandaag bijna te stunten tegen Jos Verhulst maar verliest hem helaas in de vijfde. Daarna moet hij tegen Nermin Smajic en wint deze met sterk spel: 3-0. Een knappe overwinning. Met 2 overwinningen voor Matthias gaan ze  met 8-4 de dubbel spelen. Deze verloren Stephan en Matthias helaas met 1-3.
8-5 gewonnen! Een knap resultaat en het laat zien dat ze als jeugdspelers dit niveau aankunnen.
Voor onze club is een team in de 2e divisie een unieke ervaring. De clubleden die komen kijken bij de thuiswedstrijden genieten ervan.