Pepernotentoernooi

Het is wat rustiger op de club de afgelopen weken.

Al hadden we begin december nog het jaarlijkse PEPERNOTENTOERNOOI. Er waren ook dit jaar weer aardig wat ouders en vrienden van onze spelers om met elkaar een plezierige avond te hebben. Steeds werd er gedubbeld waarbij een speler en niet speler tegen een ander dubbeltelling speelden. Joël had alles weer goed georganiseerd.

Na een aantal speelronden werden de finales gespeeld: bij de spelers werd de finale gespeeld tussen Bjarne en Matthias. Spelers die aan elkaar gewaagd zijn. Matthias won de partij en werd 1e bij de spelersgroep.

Bij de niet spelers deden ook Sven en Jesse mee. Zij spelen  sinds de zomer en hebben een mooie competitie gespeeld. Ouders en vrienden van de spelers gingen er fanatiek voor, met waarschijnlijk  de nodige campingervaring! De finale bij hen ging tussen de vader van Greg, Roelof en Sven. Sven wist de partij leuk te winnen. Het was een gezellige avond!

Laatste toernooien van dit jaar

Greg, Matthias, Deen en Bjarne hebben nog mee gedaan met de meerkampen: ze zijn alle 4 door naar de volgende ronden. Een mooie prestatie! Succes verder met de volgende ronde. Mark, Greg en Jochem hebben in deze maand ook nog het jeugdranglijstentoernooi in Assen gespeeld. Mark wist mooie wedstrijden te winnen. Ook Greg en Jochem speelden bij de B spelers goede wedstrijden.

TT4You kerstkamp

De 2 weken schoolvakantie rondom Kerst en Oud en Nieuw organiseert Jochem de Hoop weer een trainingskamp bij Scydam. In week 2 gaan Greg, Jochem en Milan van ons 1e jeugdteam daar weer heen om de nodige trainingsuren te maken. Veel plezier!

Op maandag 8 januari beginnen de trainingen weer!