Stad Gorinchem – TTC Gorkum 1 promoveert

Afgelopen zaterdag speelde team 1 van de senioren van Tafeltennis Club Gorkum de laatste wedstrijd van het competitie seizoen. Ze stonden 3 punten voor op de nummer 2 FTTC. Het team van Gorkum moest uit spelen tegen de nummer 3, Alexandria 66.
Kopman Stephan Tromer, Yana Timina, Matthias Scheurwater (16) en Bjarne van den Haselkamp (18) speelden. Teamgenoot Deen Rombouts (18) was er met andere fans om het team aan te moedigen.
Het werd een overtuigende wedstrijd: er werd met 12-1 gewonnen door Gorkum.
Bjarne speelt een sterk seizoen en won zaterdag alle 3 de wedstrijden. Net als de kopmannen Stephan en Yana. Matthias moest ook tegen de nummer 1 van Alexandria, Marco van de Meijden, maar verloor deze in een mooie partij met 9-11 in de vijfde set.

Het team van Gorkum heeft een mooi seizoen achter de rug. De jeugdspelers Bjarne, Matthias en Deen hebben gestreden voor wat ze waard zijn. Ze zijn overtuigend kampioen geworden met 8 punten verschil op de nummer 2 FTTC. Dit betekent dat ze volgend seizoen promoveren naar de 1e divisie. Uniek voor de club.

Elke vrijdag en maandag traint de vereniging aan de Hiemstralaan.
Naast dit team is ook het jeugdteam 2 kampioen geworden. Koen, Mark, Marco, Jason en Yonnick speelden in de 1e klasse van de jeugd en gaan nu hoofdklasse spelen. Team 1 van de jeugd speelde de play off van landelijk C.
Daarnaast heeft Gorkum een pupillenteam van 2 enthousiaste jongens die nog niet zo lang spelen in de Duo competitie, maar met veel enthousiasme grote stappen maken.